U bekijkt het archief van 2016-2017Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Nieuws
DoelpuntenLaatste uitslagen 1e ploeg - 3e Provinciale A Speeldag 30 op 23-04-2017Rangschikking
ThuisclubAndere clubVerslag
EKEREN FC.32K. ACHTERBROEK VV
FC MERKSEM21KFC. SCHOTEN
FC. TURK SP.24KFC MEER
K. KALMTHOUT SK.41KVC. OLYMPIC DEURNE
KFC MEERLE60K GOOREIND VV
KVV DOSKO42ZANDVLIET SPORT
RVC HOBOKEN30K.S.K. WILRIJK
SP. BURCHT FC.02ROCHUS DEURNE

Klik hier voor alle uitslagen en komende speeldagen van 1e ploeg - 3e Provinciale A
Paastornooien
17 apr 2017 om 17:52:42

Op paaszaterdag organiseerde de KFC Meer Jeugd het traditionele paastornooi voor de U12 en U13. Bij de U12 mochten we de volgende ploegen verwelkomen : KFC Meer, Hoogstraten VV, KFC St. Martinus Halle, Minderhout VV, Loenhout SK, Vosselaar VV, KFC Poppel en KFC Flandria. De jongens van Hoogstraten VV schoten de oppergaai af en poseren hier fier met hun gewonnen beker :

Bij de U13 namen volgende ploegen deel : KFC Meer, Minderhout VV, Hoogstraten VV, Achterbroek VV, KSV Wildert en KFC Sint-Job. Na een spannende strijd was het hier wederom Hoogstraten VV die de eerste plaats mocht vieren, hier poseren de U13 van HVV fier met hun verdiende trofee :

Op paasmaandag was het de beurt aan de U7, U8 en U9. Ondanks de onheilspellende weersberichten waren de weergoden ons nog redelijk goed gezind.

Bij de U7 waren volgende ploegen van de partij : KFC Meer A, KFC Meer B, KFC Meerle, KVC Oostmalle en KFC Flandria. Ook hier werd het een spannende en zenuwslopende strijd die door de jongens en meisje van KFC Meer B werd gewonnen : hier zie je hen glunderen op de foto :

Bij de U8 ontvingen we vier ploegen die allemaal tegen elkaar speelden : KFC Meer, Minderhout VV, Heibos en KFC Lentezon. Er stond geen maat op de jongens van Minderhout VV die dan ook de beker dikverdiend mee naar huis mochten nemen :

Tenslotte was er ons U9 tornooi waar er twee poules van 4 waren met volgende teams : KFC Meer A, KFC Meer B, Maria ter Heide, KSK Merksplas, FC White Star, Vlimmeren Sport, Exc. Essen en Vosselaar VV. In de finale nam Maria ter Heide de maat van de jongens uit Exc. Essen en zij mochten dan ook terecht de vreugdekreten uitschreeuwen :

Hartelijk dank aan alle deelnemende ploegen voor een zeer sportieve tweedaagse.

Uiteraard kan een tornooi niet georganiseerd worden door tal van vrijwilligers die perfect op elkaar afgestemd waren. (jeugdbestuur, hoofdbestuur, mama's in de keuken, tappers van dienst, helpers in de kleedkamers, tornooispeaker, voorzitter Arnold Van Aperen voor de trofee-uitreiking en noem maar op).

Hier zie je het keukenteam van zaterdag mooi poserend voor de foto o.l.v. hun chefkok :

Echt superbedankt voor jullie hulp bij het bakken en verkopen van de overheerlijke hamburgers en hotdogs en zowel op zaterdag als maandag konden ze het plaatje "uitverkocht" ophangen !!

Toch ook wel een speciale vermelding voor het prototype van onze vrijwilligers, ons Myriam, die zaterdag op eigen houtje nog een lading broodjes ging halen, toen alles reeds uitverkocht was, en er zo voor zorgde dat ook de laatste hongerigen nog aan hun trekken kwamen !

Dikke merci iedereen voor de quasi perfect verlopen tornooien !

Jeugdbestuur KFC Meer.

 

 

 

 

foto van de week
11 apr 2017 om 18:04:26

Tijdens de tweede helft van ons Eerste Elftal tegen Meerle , dan toch lachende gezichten bij de balschenkers van De Vuilen Hoek . Vooral door het afdwingen van het behoud in derde provinciale maar ook wel vanwege de zomerse temperaturen wellicht.

Nadien werd er verbroederd met onze goede buren uit Meerle met o.a. het Mjeelse trainersduo met een Meers zeer succesvol verleden " waarvoor eeuwige dank".

foto van de week
04 apr 2017 om 19:43:08

Inhaalwedstrijden Jeugd op 29/03/2017 :
29 mrt 2017 om 10:20:04

19.00 uur : U12B Meer   -   Vrij Arendonk R

20.00 uur : U17 Meer   -   FC Turnhout

Supporters welkom !

foto van de week
27 mrt 2017 om 17:57:21

Meer - Poppel : 2è provinciale 1984-1985.

Speler/trainer Jos Fransen blokt het schot van Pierre, verder herkennen we ook nog Marc en Louis Aerts.

foto ( ploeg ) van de week
21 mrt 2017 om 13:28:01

Het hoofdbestuur tijdens de kampioenenviering van het eerste elftal in 1983 in ons lokaal De Paerdekop bij Domien en Pauline Cools-Hessels.

Wij herkennen :

B. Secretaris Raf Jansen - Jan Mertens - Jef Faes - Marcel Rombouts - Alfons Martens en Voorzitter Jan Snoeys.

O. Arnold Van Aperen - Louis Lochten en Gerard Geudens.

Spaghetti-avond 11 maart 2017
13 mrt 2017 om 19:33:14

Afgelopen zaterdag 11 maart vond de jaarlijkse spaghetti-avond t.v.v. de KFC Meer jeugd plaats. Met 250 eetlustigen, mooi verdeeld over 2 shiften, werd de editie 2017 een absolute voltreffer.

Ook de winnende nummers van de jeugdtombola werden getrokken (de winnende nummers vind je onder dit verslag in een aparte rubriek).

Onze twee sterrenchefs, Klaus en Rico, maakten overheerlijke spaghetti klaar (zowel de bolognaise als carbonara werden zeer gesmaakt) en de kleine gaatjes die er nog waren konden nadien opgevuld worden met heerlijke desserts van "De Meirhoeve". Uiteraard werd ook de dorst gelest met het nodige gerstenat of ander lekkers.

De commentaren die we mochten ontvangen waren eensluidend positief te noemen zodat iedereen tevreden huiswaarts kon gaan, de ene al wat beter te been dan de andere.....

Uiteraard kan zo een avond niet georganiseerd worden zonder de hulp van vele bereidwillige vrijwilligers, daarom een welgemeende dankjewel aan :

- onze koks Klaus en Rico voor hun voortreffelijke werk, het werd door iedereen enorm gesmaakt !

- de (groot)ouders van onze U17 ploeg die het "keukenteam" bemanden en ervoor zorgden dat het in de keuken een "geoliede" machine was, top !(bedankt Guy, Carine, Martine, Monique en oma Stef :) )

- de ouders van onze U17 ploeg die meehielpen achter de toog (John, Danny, Ronny, Laura en Paul)

- de vrijwilligers achter den toog (Herman, Brigitte en Fons)

- de U17 ploeg voor het ronddragen van de spaghetti en het afruimen + afwas

- Jan en Jee + Chiro Meer voor het gebruik van de materialen

- jeugdbestuur + hoofdbestuur KFC Meer

- alle vrijwilligers die ik moest vergeten zijn

en uiteraard iedereen die is komen eten

DANK JE WEL!!!

Hier vind je nog enkele sfeerfoto's :

een impressie van de eerste shift :

een impressie van de tweede shift + keukenteam :

Uitslag tombola KFC Meer jeugd 2017
13 mrt 2017 om 19:05:28

Zaterdag 11 maart werden, tijdens de jaarlijkse spaghetti-avond, de winnende nummers door een onschuldige kinderhand uit de trommel gehaald.

De nummers die in de prijzen vallen zijn :

3072 : barbecue

1965 : tablet

0924 : activity tracker

0106 : senseo

1368 : gin tonic set

0347 : waardebon 50 EUR

1572 : waardebon 50 EUR

0278 : waardebon 50 EUR

1919 : waardebon 50 EUR

1436 : waardebon 50 EUR.

De prijzen zijn af te halen bij Sven Van der Auwera, Gestelsestraat 30A, B-2321 Meer.

Namens het jeugdbestuur KFC Meer.

foto van de week
13 mrt 2017 om 18:31:35

Eind jaren zeventig verbroederde het toenmalige FC. Meer met het Engelse Clacton United. Dit wedstrijdblad dateert uit het jaar 1978 toen we drie ploegen afvaardigden, nl. : De Kadetten, Scholieren en onze Veteranen. De uitslagen vielen wat tegen( 9-1 / 7-0 en 4-0) maar 's avonds in den Disco was het dikke pret.

PS. : Niet alle Meerse namen werden door onze Engelse collega's op de juiste manier geschreven.

foto van de week
06 mrt 2017 om 19:47:12

Door de recente maartse buien hunkeren we naar de lente en/of zomer met de daarbij horende zonnige dagen, zoals op deze foto waar onze jeugdige K.F.C. spelertjes genieten van een welgekome drankpauze.