U bekijkt het archief van 2016-2017Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Jeugdnieuws
1 mei tornooi U11
02 mei 2017 om 19:43:34

Op 1 mei vond ons laatste jeugdtornooi plaats. Met 12 deelnemede teams was er weer een mooie opkomst !

Bij de U11A namen de jongens van KSK Weelde, na een moeilijke puntentelling, en een vervelend "Oscar-momentje", de maat van hun leeftijdsgenoten van de City Pirates, KVNA Wortel en KFCE Zoersel. Onze oprechte excuses voor dit ongelukkige voorval.

Bij de U11B mochten we volgende ploegen verwelkomen : KFC Meer, KSV Wildert, Sint-Lenaarts, KFC Meerle, KFC Turnout, Hoogstraten, KVV Dosko en K. Wuustwezel FC.

In de finale namen de jongens van K.Wuustwezel FC de maat van het thuisteam, KFC Meer.

Hier onder zien we de beide winnaars fier poseren met hun welverdiende trofee :

winnaar bij U11A : KSK Weelde :

winnaar bij U11B : K. Wuustwezel FC :

Hier ook een welgemeende dankjewel aan alle deelnemende ploegen en aan het jeugdbestuur voor de organisatie en hulp tijdens dit tornooi en voor de vele vrijwillgers om een handje toe te steken (mannen in de kleedkamers, scheidsrechters van dienst, mama's in de keuken, hoofdbestuur + eerste ploeg achter den toog, speecher van dienst, voorzitter Arnold van Aperen voor de bekeruitreiking en iedereen die we moesten vergeten zijn.

Jeugdbestuur KFC Meer

Familiedag
02 mei 2017 om 19:33:16

Op vrijdagavond 29 april vond de jaarlijkse familiedag plaats. De opkomst was weer talrijk en onze jeugdspelers gaven zich ten volle om hun mama's, papa's, broers of zussen in de luren te leggen. De ene keer lukte dit al beter dan de andere keer want er waren wel wat fanatieke papa's die zich niet wilden laten ringeloren :). Het werd een superleuke afsluiter van het voetbalseizoen al waren er her en der wat blessures bij de papa's en mama's te noteren maar na het nuttigen van wat pintjes of wijntjes waren deze pijntjes ook weer snel vergeten.

Dank aan het jeugdbestuur en alle vrijwilligers die er een mooie afsluiter van maakten en tegen de klok van middernacht werden de laatste hangijzers vakkundig de kantinedeur gewezen....

Hier enkele jeugdspelers en mama's "in actie" :

Jaarlijkse BBQ zaterdag 13 mei
01 mei 2017 om 10:05:10

Familiedag Jeugd vrijdag 28 april vanaf 18.00 uur
24 apr 2017 om 09:17:54

Traditioneel wordt het seizoen mede afgesloten in de jeugd met wedstrijden tussen ouders en de verschillende jeugdploegen . Nu vrijdag 28/04 is het weer zover .

Dit is het ideale moment ook om foto's onderling te wisselen voor het KFC Meer-fotoalbum . Als ge nog dubbels bezit , breng deze mee . Als u nog enkele nummers tekort komt, noteer dit . Er zijn zeker mensen die foto's over hebben .

Voor kinderen/ouders/grootouders... die graag een poster bestellen , geef dit door via trainer of afgevaardigde . Deze bestelling worden per ploeg verzameld .

KFC Meer zoekt trainer U21
24 apr 2017 om 09:06:25

Huidig seizoen loopt op zijn laatste benen . Daarom ook dat we volop aan het werken zijn voor volgend seizoen .

In dit kader is KFC Meer op zoek naar een trainer voor ons U21 - elftal .

Kandidaten kunnen zich melden via email-adres

                  info@kfcmeer.be

of via telefoon 0477/85.12.18 (Marc Dufraing) .

Paastornooien
17 apr 2017 om 17:52:42

Op paaszaterdag organiseerde de KFC Meer Jeugd het traditionele paastornooi voor de U12 en U13. Bij de U12 mochten we de volgende ploegen verwelkomen : KFC Meer, Hoogstraten VV, KFC St. Martinus Halle, Minderhout VV, Loenhout SK, Vosselaar VV, KFC Poppel en KFC Flandria. De jongens van Hoogstraten VV schoten de oppergaai af en poseren hier fier met hun gewonnen beker :

Bij de U13 namen volgende ploegen deel : KFC Meer, Minderhout VV, Hoogstraten VV, Achterbroek VV, KSV Wildert en KFC Sint-Job. Na een spannende strijd was het hier wederom Hoogstraten VV die de eerste plaats mocht vieren, hier poseren de U13 van HVV fier met hun verdiende trofee :

Op paasmaandag was het de beurt aan de U7, U8 en U9. Ondanks de onheilspellende weersberichten waren de weergoden ons nog redelijk goed gezind.

Bij de U7 waren volgende ploegen van de partij : KFC Meer A, KFC Meer B, KFC Meerle, KVC Oostmalle en KFC Flandria. Ook hier werd het een spannende en zenuwslopende strijd die door de jongens en meisje van KFC Meer B werd gewonnen : hier zie je hen glunderen op de foto :

Bij de U8 ontvingen we vier ploegen die allemaal tegen elkaar speelden : KFC Meer, Minderhout VV, Heibos en KFC Lentezon. Er stond geen maat op de jongens van Minderhout VV die dan ook de beker dikverdiend mee naar huis mochten nemen :

Tenslotte was er ons U9 tornooi waar er twee poules van 4 waren met volgende teams : KFC Meer A, KFC Meer B, Maria ter Heide, KSK Merksplas, FC White Star, Vlimmeren Sport, Exc. Essen en Vosselaar VV. In de finale nam Maria ter Heide de maat van de jongens uit Exc. Essen en zij mochten dan ook terecht de vreugdekreten uitschreeuwen :

Hartelijk dank aan alle deelnemende ploegen voor een zeer sportieve tweedaagse.

Uiteraard kan een tornooi niet georganiseerd worden door tal van vrijwilligers die perfect op elkaar afgestemd waren. (jeugdbestuur, hoofdbestuur, mama's in de keuken, tappers van dienst, helpers in de kleedkamers, tornooispeaker, voorzitter Arnold Van Aperen voor de trofee-uitreiking en noem maar op).

Hier zie je het keukenteam van zaterdag mooi poserend voor de foto o.l.v. hun chefkok :

Echt superbedankt voor jullie hulp bij het bakken en verkopen van de overheerlijke hamburgers en hotdogs en zowel op zaterdag als maandag konden ze het plaatje "uitverkocht" ophangen !!

Toch ook wel een speciale vermelding voor het prototype van onze vrijwilligers, ons Myriam, die zaterdag op eigen houtje nog een lading broodjes ging halen, toen alles reeds uitverkocht was, en er zo voor zorgde dat ook de laatste hongerigen nog aan hun trekken kwamen !

Dikke merci iedereen voor de quasi perfect verlopen tornooien !

Jeugdbestuur KFC Meer.

 

 

 

 

Inhaalwedstrijden Jeugd op 29/03/2017 :
29 mrt 2017 om 10:20:04

19.00 uur : U12B Meer   -   Vrij Arendonk R

20.00 uur : U17 Meer   -   FC Turnhout

Supporters welkom !

foto van de week
27 mrt 2017 om 17:57:21

Meer - Poppel : 2è provinciale 1984-1985.

Speler/trainer Jos Fransen blokt het schot van Pierre, verder herkennen we ook nog Marc en Louis Aerts.

Spaghetti-avond 11 maart 2017
13 mrt 2017 om 19:33:14

Afgelopen zaterdag 11 maart vond de jaarlijkse spaghetti-avond t.v.v. de KFC Meer jeugd plaats. Met 250 eetlustigen, mooi verdeeld over 2 shiften, werd de editie 2017 een absolute voltreffer.

Ook de winnende nummers van de jeugdtombola werden getrokken (de winnende nummers vind je onder dit verslag in een aparte rubriek).

Onze twee sterrenchefs, Klaus en Rico, maakten overheerlijke spaghetti klaar (zowel de bolognaise als carbonara werden zeer gesmaakt) en de kleine gaatjes die er nog waren konden nadien opgevuld worden met heerlijke desserts van "De Meirhoeve". Uiteraard werd ook de dorst gelest met het nodige gerstenat of ander lekkers.

De commentaren die we mochten ontvangen waren eensluidend positief te noemen zodat iedereen tevreden huiswaarts kon gaan, de ene al wat beter te been dan de andere.....

Uiteraard kan zo een avond niet georganiseerd worden zonder de hulp van vele bereidwillige vrijwilligers, daarom een welgemeende dankjewel aan :

- onze koks Klaus en Rico voor hun voortreffelijke werk, het werd door iedereen enorm gesmaakt !

- de (groot)ouders van onze U17 ploeg die het "keukenteam" bemanden en ervoor zorgden dat het in de keuken een "geoliede" machine was, top !(bedankt Guy, Carine, Martine, Monique en oma Stef :) )

- de ouders van onze U17 ploeg die meehielpen achter de toog (John, Danny, Ronny, Laura en Paul)

- de vrijwilligers achter den toog (Herman, Brigitte en Fons)

- de U17 ploeg voor het ronddragen van de spaghetti en het afruimen + afwas

- Jan en Jee + Chiro Meer voor het gebruik van de materialen

- jeugdbestuur + hoofdbestuur KFC Meer

- alle vrijwilligers die ik moest vergeten zijn

en uiteraard iedereen die is komen eten

DANK JE WEL!!!

Hier vind je nog enkele sfeerfoto's :

een impressie van de eerste shift :

een impressie van de tweede shift + keukenteam :

Uitslag tombola KFC Meer jeugd 2017
13 mrt 2017 om 19:05:28

Zaterdag 11 maart werden, tijdens de jaarlijkse spaghetti-avond, de winnende nummers door een onschuldige kinderhand uit de trommel gehaald.

De nummers die in de prijzen vallen zijn :

3072 : barbecue

1965 : tablet

0924 : activity tracker

0106 : senseo

1368 : gin tonic set

0347 : waardebon 50 EUR

1572 : waardebon 50 EUR

0278 : waardebon 50 EUR

1919 : waardebon 50 EUR

1436 : waardebon 50 EUR.

De prijzen zijn af te halen bij Sven Van der Auwera, Gestelsestraat 30A, B-2321 Meer.

Namens het jeugdbestuur KFC Meer.