U bekijkt het archief van 2016-2017Klik hier om naar de huidige website te gaan.
Verslag: KFC MEER - WHITE STAR (speeldag 18 op 05-02-2017)

Wedstrijd : KFC Meer U17 – White Star

Datum / uur : zondag 5 februari 2017, 09:30 uur

Makkelijke zege voor KFC ondanks drie tegentreffers

Zondag 5 februari stonden onze jongens oog in oog met de jongens uit Schorvoort Turnhout, beter bekend als White Start. De vorige confrontaties eindigden in het voordeel van de geel-zwarten en dat was ook nu weer de hoop en de verwachting.

Na 8’ minuten werd Stef Hessels mooi kruiselings aangespeeld door Lando, Stef zag zijn kans schoon en zond de bal naar de R kruising van het doel mooi in het dak, de 1 – 0 stond op het bord na een ‘doelpunt van de week’ van de KFC !

Diezelfde Stef Hessels wist in de 13’ minuut opnieuw een assist te geven voor doel waar Finn klaar stond om af te werken : 2 – 0.

Het was al geel / zwart dat de klok sloeg de eerste wedstrijdhelft met meermaals de ongenaakbare Stef Hessels in het centrum. In de 27’ minuut was het weer zijn buurt toen hij aan de R hoek van de grote rechthoek opdook en de keeper wist te verschalken door de bal mooi hard over de goallie in het doel te schieten : 3 – 0.

Een dikke tien minuten later eindigde een corner, gegeven door Jef, bij Oliver die de bal netjes in de netten dropte : 4 – 0.

Niks kon de KFC nog bedreigen dacht iedereen tot White Star in de 46’ minuut met een tegenprik de 4 – 1 scoorde.

Na de rust namen onze jongens het heft weer rustig in handen. Pim speelde jarige Daan Van Aperen aan in de 64’ minuut die de 5 – 1 optekende.

De vreugde was maar van korte duur want nog geen twee minuten later wisten de Turnhoutenaren de achtervolging verder te zetten door de 5 – 2 te scoren.

In de 70’ minuut was het turbo-Joppe die de linkerflank afschuimt en finaal zijn tegenstander verschalkt, op die manier kan hij de bal in de verste hoek doen belanden : 6 – 2.

White star wist nog te milderen tot 6 – 3 na een best genietbare wedstrijd.

Spijtig dat hiervoor ook 3x geel voor nodig was, verdeeld over beide partijen.

Volgende week wacht ons het ‘grote’ Turnhout, een wedstrijd waar nu al reikhalzend wordt naar uitgekeken.

Doelpunten :

1 – 0 : Stef H. / 2 – 0 : Finn / 3 – 0 : Stef H. / 4 – 0 : Oliver / 5 – 1 / Daan VA / 6 – 2 : Joppe